1.

سینتیک انتقال جرم خشک‌کردن ترکیبی مادون ‌قرمز- هوای داغ کدو حلوایی

صفحه 5-16
سید حسین حسینی قابوس؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ غلامحسن اسدی؛ مهران اعلمی

2.

استرپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا

صفحه 17-28
مراحم آشنگرف؛ ایرج نحوی

3.

بررسی تاثیر به‌کارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرین‌بیان

صفحه 29-34
الهام گیاهی؛ جواد کرامت؛ مهشید جهادی

4.

بهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 35-44
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

5.

تاثیر جایگزینی غلظت‌های مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی

صفحه 45-58
مسعود هنرور؛ زهرا فرهادیان

6.

اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی

صفحه 59-70
پریسا حبیبی؛ محمد امان ضیایی فر؛ فرامرز خدائیان چگنی

7.

نقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی

صفحه 71-78
مهدی چراغی؛ محتبی قدیری معصوم؛ محمدرضا رضوانی

8.

بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی

صفحه 79-88
معصومه مالمیر؛ بابک غیاثی طرزی؛ غلامحسن اسدی؛ حسین میرسعیدقاضی؛ بابک دلخوش

9.

ارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداری‌های محلی در دو منطقه از استان قزوین

صفحه 89-102
معظمه مددی؛ نسرین مویدنیا

10.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ

صفحه 103-111
شیواالسادات قضایی؛ مریم میزانی؛ زهرا پیراوی ونک؛ مزدک علیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب