1.

بررسی تاثیر روش های پخت نان های سنتی ایران در میزان فلزات سنگین

صفحه 5-12
مهدیس طورچی؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ رضا عزیزی نژاد؛ فرشته نعمت الهی

2.

اثر بازدارندگی اسانس اوجی بر کلایورومایسس مارکسیانوس و خواص حسی در دوغ ایرانی

صفحه 13-22
سحر اقدسی؛ حامی کابوسی؛ لیلا گلستان

3.

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه

صفحه 23-34
زهرا نظری؛ مریم قراچورلو؛ امیرحسین الهامی راد

4.

اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک

صفحه 35-46
بهرام جیرسرایی؛ رضوان پوراحمد؛ وجیهه فدایی نوغانی

5.

بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه و عصاره پونه

صفحه 47-54
سمیرا عیسی زاده رازلیقی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب اله میرزایی

6.

بررسی اثر تعدیل استیله کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو

صفحه 55-64
زهرا ملک پور؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی؛ جواد کرامت

7.

مدل سازی سینتیکی تغییرات رنگ درخلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن

صفحه 65-76
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب اله میرزایی

8.

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر بر پایداری روغن سویا

صفحه 77-88
راضیه محمدی؛ محمد فاضل؛ الهام خسروی

9.

ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلر ی در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR

صفحه 89-94
زهرا پورعباسقلی؛ مسعود قانع؛ مهدی قیامی راد

10.

مدل سازی سینتیک انتقال جرم استخراج صمغ از دانه مرو

صفحه 95-103
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حدیثه زند رجبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب