1.

تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی

صفحه 5-14
لیلا روفه گری؛ محمدرضا احسانی؛ مریم میزانی؛ مهناز طبیبی آذر

2.

توسعه دو روش بسته‌بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی

صفحه 15-26
نگین احسانی؛ شهلا شهریاری؛ رضا فامیل مومن

3.

میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی

صفحه 27-34
اصلان عزیزی؛ عزیز همایونی راد؛ حمیده همایونی راد؛ سوسن هوشمندی؛ زهرا کسائی

4.

تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا

صفحه 35-44
لیلا صداقت بروجنی؛ محمد حجت الاسلامی؛ مریم قراچورلو

5.

اثرات شیوه بسته‌بندی تحت خلاء و افزودنی‌ها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 45-56
عبدالله انصاری اردلی؛ بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ سیدمهدی اجاق؛ آریا باباخانی لشکان

6.

تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا

صفحه 57-64
آرش صادقی؛ ماندانا غلامی

7.

تعیین ویژگی های تغذیه ای روغن استخراج شده از میوه بلوط ایرانی

صفحه 65-72
یعقوب ایرانمنش؛ حسن جهانبازی گوجانی

8.

ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی

صفحه 73-86
فائزه حشمدار راوری؛ سید علی یاسینی اردکانی

9.

بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 87-100
سمانه باجلان؛ امیرفرخ مظاهری؛ تکتم مستقیم

10.

بررسی اثر صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش

صفحه 101-109
هادی باقری؛ عبدالستار عوض صوفیان؛ مهران اعلمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب