1.

بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی‌شده با پودر سیب

صفحه 5-14
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

2.

بررسی تأثیر جایگزین‌های چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگی‌های حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب

صفحه 15-24
حسین جوینده؛ حدیث رستم آبادی؛ مصطفی گودرزی

3.

بررسی امکان اندازه‌گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه‌ای به روش DFT

صفحه 25-32
پرستو مسگران کریمی؛ مسعود هنرور

4.

بهینه‌سازی شرایط برشته‌کردن مغز بادام‌زمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ

صفحه 33-44
هادی باقری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی؛ امان محمد ضیایی فر

5.

ارزیابی اثر محلول‌پاشی نانو کلات آهن، پتاسیم و روی بر فعالیت آنزیمی و ارزش غذایی برخی سبزی‌های برگی

صفحه 45-54
الهام دانائی؛ وحید عبدوسی

6.

بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی‌های کیفی چیپس سیب‌زمینی طی نگهداری

صفحه 55-66
محمد جواد جانی؛ سمیه رحیمی؛ سارا کوهی کمالی

7.

ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه

صفحه 67-78
نوشین نوشیروانی؛ هادی فصیحی؛ الهام نورمحمدی

8.

مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژن‌پراکسید بر پایداری آنتوسیانین‌های عصاره سه گونه زرشک

صفحه 79-88
محمد فرهادی چیتگر؛ مهدی وریدی؛ فخری شهیدی؛ اصغر ترابی

9.

اثر اسانس گلپر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی سینه مرغ جوجه‌کبابی طی نگهداری در یخچال

صفحه 89-104
فریبا محمدی؛ محمدرضا خانی

10.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس

صفحه 105-113
سید صابر مستولی زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب