1.

مقایسه اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و رزماری بر باکتری باسیلوس کواگولانس در سس کچاپ پروبیوتیک

صفحه 2799-2806
مینا آذری‌جوقان؛ انوشه شریفان؛ حامد اهری

2.

بررسی اثر MTBE (متیل ترشیاری بوتیل اتر) روی ساختار هموگلوبین خون موش نر نژاد ویستار

صفحه 2807-2812
مرسده تشکری؛ اکرم عیدی

3.

مطالعه تکوینی پرز شیمیایی زبان در جنین شتر یک کوهانه ایرانی

صفحه 2813-2818
الهام صالحی؛ ایرج پوستی؛ مجید مروتی شریف آباد

4.

بررسی ژنهای مولد آنتروباکتین اشرشیاکلی جدا شده از مواد غذایی (گوشت طیور) با روش Multiplex-PCR

صفحه 2819-2826
فاطمه غلامی؛ صدیقه مهرابیان؛ زهرا طبرسی؛ کیومرث امینی

5.

اثر پوشش خوراکی بر پایه نشاسته حاوی عصاره چویر بر فعالیت ضد میکروبی در فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری

صفحه 2827-2834
فاطمه فخری؛ حامد اهری؛ مریم عطایی

6.

ارزیابی مقادیر سرمی هاپتوگلوبین و آمیلوئید A سرمی در اسبهای مبتلا به پیروپلاسموزیس

صفحه 2835-2840
مرتضی لامعی؛ علی حسن‌پور

7.

مقایسه‌ی اثرات ضد قارچی فلوکونازول و نانوفلوکونازول بر روی درماتوفیت‌های حیوان‌گرای جدا شده از انسان و حیوان

صفحه 2846-2841
نجم‌السادات موسوی‌؛ سیدجمال هاشمی؛ منصور بیات


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب