1.

تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیه‌ای سبوس گندم

صفحه 5-14
الناز میلانی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مرتضی جعفری

2.

مطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتی‌اکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید

صفحه 15-24
الهه وهابی نژاد؛ محمد مومن هروی

3.

شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوه‌ای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنی‌شده با آن

صفحه 25-38
مهدی محمدی؛ غلامحسین محبی؛ مه گل بلوریان؛ علیرضا برمک؛ الهام احساندوست

4.

بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده

صفحه 39-48
نادیا پاشائی؛ مانیا صالحی فر؛ مریم فهیم دانش

5.

تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور

صفحه 49-62
سحر غلام سقائی؛ زهرا پیراوی ونک

6.

اندازه‌گیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS

صفحه 63-74
شیما کاظمی؛ محمدجواد اسد الله زاده؛ خسرو عبدی

7.

تاثیر پیش تیمار اولتراسونیک بر قدرت آنتی‎اکسیدانی و ترکیبات فنولیک عصاره برنج قهوه‌ای و سفید حاصل از واریته سرخه لنجان

صفحه 75-88
کیانا پورمحمدی؛ الهه عابدی؛ محسن خالقان؛ محمدرضا محمودی

8.

استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصاره‌گیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت

صفحه 89-98
مرتضی روحانی؛ زهره میرجعفری؛ هاجر رضاپور؛ جواد مختاری

9.

اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان

صفحه 99-108
محمد عظیمی؛ فتاح مرادی

10.

بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توت‌فرنگی به روش تابش فروسرخ

صفحه 109-117
فخرالدین صالحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب