1.

اثر فرآیند خشک‌کردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان

صفحه 5-16
سحر بوستانی؛ نارملا آصفی

2.

اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین‌بیوتیک

صفحه 17-26
بابک فلاحت؛ رضوان پوراحمد؛ بیژن خورشیدپور

3.

ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا

صفحه 27-36
یاسمن ایمانی مطلق؛ مریم قراچورلو

4.

تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی

صفحه 37-48
زهرا علائی روزبهانی

5.

تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز

صفحه 49-60
هلیا خاجوی؛ آسیه احمدی دستگردی

6.

بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغن‌های زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران

صفحه 61-70
مهدیه آزاده رنجبر؛ عبداله قوامی

7.

بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو‌کریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری‌بیوتیک

صفحه 71-82
پریا عزیزی؛ لیلا ناطقی

8.

تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره‌ نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه

صفحه 83-96
مریم معزی؛ محمد فاضل

9.

مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رت‌های نر نژاد ویستار

صفحه 97-106
مجید کاشف؛ فاطمه بهادری؛ فرشته شهیدی

10.

بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین

صفحه 107-120
مهسا اردهه؛ شهلا شهریاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب