1.

ارزیابی برخی از ویژگی‌های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو

صفحه 5-16
بهروز اکبری آدرگانی؛ پگاه زیوری شایسته؛ رضوان پوراحمد

2.

اثر پیش تیمارهای حرارت و انجماد-یخ زدایی بر هیدرولیز آنزیمی پروتئین عدس به وسیله آنزیم آلکالاز و تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان

صفحه 17-32
پرستو قاسمی؛ مهتا میرزایی؛ سعید میردامادی

3.

اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata)

صفحه 33-40
نوشین فرهادیه؛ اورنگ عیوض زاده؛ بابک غیاثی طرزی

4.

اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشک‌کن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر آلوئه‌ورا

صفحه 41-54
مرضیه نوحی؛ شاهرخ شعبانی؛ فریبا زمانی هرگلانی

5.

تهیه ژله چای ترش کم کالری با ژلاتین پوست مرغ و استویا و بررسی خواص کیفی آن

صفحه 55-68
فاطمه یزدانی؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری طبرستانی

6.

غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیون‌های بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامین‌های E و D

صفحه 69-88
مریم طاهری؛ تکتم مستقیم

7.

بررسی ارزش تغذیه‌ای و عمر انباری گل‌های همیشه‌بهار(Marigold) با کاربرد اسپرمیدین، اسیدسیتریک و پرولین

صفحه 89-102
سوفیا سروری؛ الهام دانایی؛ خدایار همتی؛ علیرضا لادن مقدم

8.

بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه

صفحه 103-112
محمداسماعیل نصرآبادی؛ سحر گلچین؛ الهام آزادفر؛ حماد نوری توپکانلو

9.

مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده

صفحه 113-124
سمیرا طهرانی نژاد؛ انوشه شریفان؛ سمیه عیوقی پور تفتی

10.

بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ‌شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 125-139
زهرا لطیفی؛ زهرا غفوری؛ شیما منوچهری؛ سمانه خاکی آرانی؛ میلاد دانش نیا؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ سارا جعفریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب