1.

بررسی تأثیر هموژنیزاسیون بر خواص رئولوژیکی و پایداری نکتار هلو

صفحه 5-14
آرش بنیسی؛ اسماعیل قنبری شندی؛ حامد باقری درویش محمد

2.

بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن

صفحه 15-28
نسیم نیک زاد؛ مهرداد قوامی؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ رضا عزیزی نژاد

3.

تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب

صفحه 29-44
مرضیه جرنگی؛ فرزانه عبدالملکی؛ بابک غیاثی طرزی

4.

بررسی میزان آلودگی فلزات سنگین سرب، کادمیوم و آرسنیک موجود در نمونه برنج پرمصرف عنبربو در مناطقی از استان خوزستان

صفحه 45-54
بنیامین شیرزاد؛ نازنین خاکی پور

5.

تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ

صفحه 55-66
الهام آزادفر؛ زهره بهرامی؛ مهنیا شریفی؛ رمضانعلی جبله

6.

ردیابی و شناسایی افتراقی گوجه ‏فرنگی تراریخته Solanum Lycopersicum با تکنیک Multiplex PCR در شهر تهران

صفحه 67-74
عطیه عزیزی؛ انوشه شریفان؛ مژگان امتیازجو

7.

بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری

صفحه 75-90
غزاله قنبری؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ مرجان دیانت

8.

بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت

صفحه 91-101
فاطمه بائی؛ بابک غیاثی طرزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب