1.

بررسی اثر پلاسمای سرد بر جوانه زنی بذر نخود و تغییرات رنگ آن با استفاده از مدل‌ فازی عصبی

صفحه 5-16
محسن فریدونی؛ حسین حاجی آقاعلیزاده

2.

بررسی تاثیر دوره نوردهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه‌های طبیعی در فتوبیوراکتور همزن دار

صفحه 17-26
سجاد ترابی؛ مهشید جهادی؛ نفیسه قاسمی سپرو؛ مریم اعرج شیروانی

3.

شناسایی ترکیبات شیمیایی و مقدار کربوهیدرات های محلول در مان شکر تیغال (Trehala manna)

صفحه 27-34
فرزانه دریکوند؛ مهرداد قوامی؛ مصطفی قنادیان؛ مسعود هنرور

4.

تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدل‌سازی ریاضی خشک‌کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ

صفحه 35-44
نوید گودینی؛ اشرف گوهری؛ فخرالدین صالحی

5.

بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدان های برگرفته از چای ایرانی کلون 100 و مطالعه آن بر سرطان روده بزرگ رده سلولی HCT-116 در موش BALB/c

صفحه 45-60
شهرزاد رهنما؛ آسا ابراهیمی؛ فروزنده محجوبی؛ محمود خسروشاهلی؛ مهدی رهایی

6.

مطالعه‌ی تاثیر عصاره گیاه سیاه شور مصری Suaeda aegyptiaca بر روی باکتری‌های آغازگر ماست و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ارگانولپتیکی آن

صفحه 61-84
سحر ذوالقدر؛ شبنم حقیقت خواجوی

7.

بررسی مقادیر فلزات سنگین و ریز مغذی های مهم در شیر خشک و غذای کودک متداول در سطح بازار تهران

صفحه 85-92
مهدیه خزایی؛ شیوا دهقان آبکنار؛ نازنین خاکی پور

8.

سنجش اثرات ضدسرطانی و ضدمیکروبی عصاره های زنجبیل بر رده سلول های سرطانی معده ( AGS)و برخی باکتریهای پاتوژن

صفحه 93-99
فاطمه عبداللهی؛ فرانک عالی؛ علی شریف زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب