1.

استفاده از ضایعات سیب زمینی جهت تولید رنگدانه توسط موناسکوس پورپورئوس در کشت غوطه وری

صفحه 5-14
فرزانه کمالی؛ مهشید جهادی؛ الهام خسروی؛ نفیسه قاسمی سپرو

2.

تأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون

صفحه 15-26
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ شهین زمردی؛ هدیه یزدانفر؛ سودابه شرایعی

3.

سنتز نانوفیتوزوم عصاره موسیر و اثر آن بر باکتری اشریشیاکلی

صفحه 27-38
حسن الجزائری؛ آسا ابراهیمی

4.

مطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 39-48
فاطمه صابر باغبان؛ شاهرخ شعبانی؛ رضا عزیزی نژاد

5.

تاثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده با ترکیبات گازی مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیبات مغذی قارچ دکمه‌ای سفید

صفحه 49-69
پیمان رجایی؛ لیلا ناطقی؛ فاطمه زارعی

6.

بررسی دمای خیساندن در فرآیند پاربویلینگ بر دمای ژلاتیناسیون نشاسته برنج فجر شهرستان گرگان: روش مدلسازی نفوذ جرمی آب درون دانه

صفحه 71-78
میثم سلطانی زنوزی

7.

بهینه سازی فرمولاسیون شیرکاکائو فراسودمند حاوی اینولین، استویا، صمغ دانه چیا و پروتئین آب پنیر

صفحه 79-94
شهرام ساعدی؛ سارا جعفریان؛ سیدحسین حسینی قابوس؛ لیلا روزبه نصیرایی

8.

تاثیر افزودن نوشیدنی کامبوچا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک شیر تخمیری

صفحه 95-112
علیرضا شهاب لواسانی؛ محدثه زندی؛ لیلا ناطقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب