1.

بررسی اثر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدل‌سازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 5-14
فخرالدین صالحی؛ معین اینانلودوقوز؛ سارا قزوینه

2.

استفاده از پوشش‌های خوراکی متیل‌سلولز و موم کارنوبا و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی

صفحه 15-34
مرضیه رضائی؛ ناصر صداقت

3.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران

صفحه 35-48
بهجت داودی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی؛ راضیه نیازمند؛ رمضان رضائیان

4.

تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال

صفحه 49-66
سپیده سلیمانفلاح؛ ژاله خوشخو؛ سید ابراهیم حسینی؛ محمد حسین عزیزی

5.

تشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA

صفحه 67-77
سوسن اشرفی؛ نسرین بهمنی؛ فاطمه کشاورزی

6.

بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنی‌های ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون

صفحه 79-88
محدثه آصفری؛ محمد حضوری؛ زهره شیخی زاده

7.

تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر

صفحه 89-100
فاطمه شهدادی؛ سپیده خراسانی؛ فرناز توکلی؛ منوچهر استوار

8.

امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه

صفحه 101-109
سیده بهاره میرپوریان؛ مسعود هنرور؛ نرگس مورکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب