1.

توسعه روش استخراج فاز جامد پخشی تلفیق شده با میکرواستخراج مایع- مایع کمک شده با هوا برای اندازه‌گیری باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک‌های سولفونامیدی در نمونه‌های شیر پاستوریزه به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

مریم تجلائی؛ آذر حقیقت آسیابر؛ محمدرضا افشار مقدم؛ جلیل خندقی

2.

مروری بر تولید طعم‌دهنده‌های مواد غذایی توسط روش‌های بیوتکنولوژیکی

اسما بساطی؛ مینا خان بگی دوگاهه؛ مریم قراچورلو

3.

ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم

رقیه حیدری؛ الهام محجل کاظمی؛ هوشنگ نصرتی؛ مریم کلاهی؛ علی موافقی

4.

تاثیر پودر پخت ریز‎پوشانی شده با موم کارنوبا بر ویژگی‎های فیزیکو‌شیمیایی و حسی مرغ ‎روکش دار‎شده با پودر تمپورا طی مدت زمان نگهداری

افسانه خسرونیا؛ افشین جعفرپور؛ غلامحسن اسدی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ شیما یوسفی

5.

جداسازی، شناسایی و انگشت‌نگاری باکتری‌های لاکتوباسیلوس از محصولات لبنی و تخمیری سنتی استان لرستان و تعیین روابط ژنتیکی بین آنها با استفاده از تکنیک RAPD-PCR

صبا دارائی؛ بهروز دوستی؛ کامران سمیعی

6.

تأثیر پوشش کیتوزان همراه با اسانس باریجه (Ferula gummosa Boiss) بر خواص کیفی سینه مرغ

آرمان بیاتی کلیمانی

7.

بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیله‌های مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ

فاطمه کشاورزیان؛ حبیب اله میرزایی؛ محمود سلطانی فیروز؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مجید خانعلی؛ حسینعلی تاش شمس آبادی

8.

بررسی اثر صمغ تخم شربتی و نانوامولسیون زنجبیل بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوران نگهداری

علی مظفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب