1.

اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده

صفحه 5-15
محمود امین لاری؛ رقیه رمضانی؛ صدیقه امیری

2.

بررسی تاثیر رشد باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچال‌گذاری

صفحه 15-21
هانیه طلوعی؛ سید رفیع عارف حسینی؛ سید حمید هاشمی تولون؛ هانیه سادات اجتهد

3.

بررسی عملکرد فیبر رژیمی تولیدی از سبوس گندم به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز

صفحه 21-31
مریم اصلان زاده؛ مریم میزانی؛ عباس گرامی؛ مزدک علیمی

4.

بررسی فعالیت ضد قارچی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی‌های ارگانولپتیکی مغز پسته

صفحه 31-43
یحیی مقصودلو؛ عاطفه مقصود لو؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی

5.

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی ماست پروبیوتیک سویا طی 21 روز نگهداری

صفحه 43-49
عاطفه قربانی؛ رضوان پوراحمد؛ مسعود فلاح پور؛ مهناز مظاهری اسدی

6.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی

صفحه 49-57
علی اکبر کشاورز هدایتی؛ مهران اعلمی؛ علی معتمد زادگان؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ سهیل امیری

7.

مدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال

صفحه 57-69
مرجان حقایق؛ سید علی وزیری یزدی؛ فاطمه ذبیحی؛ محمدحسن ایکانی

8.

جداسازی و اندازه گیری فسفاتیدیل کولین، فسفاتیدیل اتانل آمین، فسفاتیدیل اینوزیتول و فسفاتیدیک اسید در واریته های مختلف سویای ایران

صفحه 69-75
نادیا احمدی؛ پروین عشرت آبادی؛ محمد فرجی

9.

بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب

صفحه 75-89
مهسا مؤیدی؛ محمد تقی گلمکانی؛ سارا موحد

10.

طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس

صفحه 89-99
حامد اهری؛ ودود رضویلر؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ عباسعلی مطلبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب