1.

مطالعه اثرات تابش لیزر موج پیوسته در محدوده مرئی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ

صفحه 5-12
رزاق محمودی؛ محمد سعید حسین زاده؛ ابراهیم صفری؛ میرحسن موسوی؛ پیمان زارع؛ امید فخری؛ یاشار فرشی

2.

ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا

صفحه 13-24
الناز زینال زاده؛ مریم میزانی؛ محمد چمنی؛ عباس گرامی

3.

بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387

صفحه 25-30
محمد صفریان؛ شهره عشقی؛ نیلوفر رجائئ؛ محسن مزیدی؛ حبیب الله اسماعیلی؛ علی بابائی؛ محسن نعمتی

4.

اندازه‌گیری و ارزیابی فلزات سنگین در کنسروهای ماهی تون تولید شده از منابع مختلف صید در سال 1390

صفحه 31-36
میترا داودی؛ اورنگ عیوض‌زاده؛ محمدرضا سویزی؛ کاظم کریمی

5.

بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین

صفحه 37-46
لیلا کمالی‌روستا؛ مهرداد قوامی؛ امیرحسین الهامی‌راد؛ رضا عزیزی‌نژاد

6.

بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست

صفحه 47-54
عالیه هاشمی خبره؛ مسعود هنرور؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ هما بهمدی

7.

تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت عصاره شاه توت (Blackberry Extract) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام پلاسما و شاخص راکسیداسیون لیپیدی مردان چاق متعاقب یک جلسه فعالیت مقاومتی

صفحه 55-62
سیروان آتشک؛ عبدالله نیلوفری؛ کمال عزیزبیگی

8.

ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ

صفحه 63-72
رضا فهیمی؛ بیژن عسکری؛ پوریا قره بگلو؛ پوریا فرزبود؛ فرهاد مختاری

9.

تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری‌های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت

صفحه 73-80
نیما محمدی؛ مریم فهیم دانش؛ حامد اهری؛ محمد علی خسروی زنجانی

10.

تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب

صفحه 81-95
بهرام پاشازاده؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ حسن حاج نجاری؛ فروغ شواخی؛ غلامحسن اسدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب