1.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضد جهشی میوه نارس (غوره) و میوه رسیده انگور شاهانی (Vitis vinifera L. (Shahani grape

صفحه 1-8
پریسا صفاری؛ صدیقه مهرابیان؛ احمد مجد؛ پریسا جنوبی

2.

بررسی اثر اسید سیناپیک بر عدم تقارن حرکتی در موش‌های صحرائی نیمه پارکینسونی

صفحه 24-29
کبری زارع؛ اکرم عیدی؛ مهرداد روغنی؛ علی حائری روحانی

3.

اثر القایی آپوپتوز و توقف در مرحله G1 چرخه سلولی فاز تلخی‌زدایی میوه زیتون رقم زرد (Olea europaea L.) بر رده سلولی سرطان روده (SW 480)

صفحه 17-22
مونا فرهادی؛ سمیرا یوسفیان؛ غلامرضا امین؛ پریسا حیات

4.

مقایسه کمی ترکیب شیمیایی اسانس گونهP.H. Davis Ballota nigra L. subsp. Anatolica جمع‌آوری شده از منطقه پل سفید مازندران

صفحه 23-27
علی مازوجی؛ افشین محمودزاده؛ سمانه آخوندی درزیکلائی

5.

استخراج و شناسایی مقایسه‌ای ترکیب‌های شیمیایی اسانس برگ و ساقه گیاه پونه کوهی (Mentha Mozaffarianii Jamzad)

صفحه 29-35
علی اصغر مجروحی

6.

مطالعه فنتیکی برخی گونه‌های جنس دارویی Achillea درایران

صفحه 37-43
زهرا سادات جوزی؛ علی مازوجی؛ فهیمه سلیم پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب