1.

تغییرات خصوصیات فیزیکی و ریزساختاری سوریمی ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتی‌گراد)

صفحه 1-12
سید پژمان حسینی شکرابی؛ سید ابراهیم حسینی؛ مهدی سلطانی؛ ابولقاسم کمالی؛ تورج ولی نسب

2.

تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک باکتوسل بر رشد، تغذیه و بازماندگی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) پرورشی

صفحه 13-22
سید مهدی حسینی فرد؛ شایان قبادی؛ محدثه گرایلی

3.

بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی چندسازه الیاف طبیعی- پلاستیک حاصل از ذرات ساقه سویا و پلی‎اتیلن با دانسیته سنگین

صفحه 23-36
میثم مهدی‏ نیا؛ محمد لایقی؛ علی اکبر عنایتی

4.

طراحی شبکه جاده‎های جنگلی با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی در محیط GIS

صفحه 37-52
احمد سیبی

5.

ارزیابی اجرایی طرحهای مرتعداری به منظور بهبود کمی و کیفی آنها (مطالعه موردی: طرح های مرتعداری استان اصفهان)

صفحه 53-64
ولی الله رئوفی راد؛ قدرت الله حیدری؛ غلامرضا شجاعی

6.

بررسی ویژگی‏ های کاغذهای دست ‏ساز حاصل از بازیافت کاغذ اسکناس باطله با تاکید بر اثر پالایش

صفحه 65-76
کامیار بصیری‎مقدم؛ اصغر تابعی؛ مصطفی معدنی‎پور

7.

بررسی اثر استفاده از خمیرکاغذ پوست و کل ساقه کنف در اختلاط با خمیرکاغذ بسته ‎بندی بازیافتی بر ویژگی ‏های کاغذ حاصله

صفحه 77-92
فرهاد زینلی؛ علی کاظمی تبریزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب